Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COVID-19 – FLEKSIBLE BOOKINGER

 

Tillæg til vores almindelige rejsebetingelser i forbindelse med COVID-19. Gælder foreløbig for alle bookinger foretaget i 2020 og 2021.

Coronavirussen vil ikke helt slippe taget i os og det er derfor vanskeligt for både os og dig at planlægge fremtiden. En ting er sikkert, alle har stadig lyst til at komme på eventyr, og det vil vi gerne hjælpe dig med 🙂

Ting kan hurtigt ændre sig, så lad os berolige dig. Er du så uheldig at din rejse bliver aflyst, du bliver syg eller at du ikke får lov at rejse ind i landet, så kan du vælge én af følgende muligheder for din booking:

 

Du ønsker ikke at rejse alligevel:

Uanset grund, så gælder følgende rejsebetingelser hvis du afbestiller din rejse hos os. Husk at have en rejseforsikring på plads inden du bestiller din rejse. Hvis du har symptomer på Covid-19 er du forpligtiget til at blive hjemme eller blive testet inden afrejse, for at undgå smittespredning.   

Ind til 31 dage før afrejse

Flytbart depositum. Du kan annullere din booking op til 31 dage før afgang og vi vil omdanne dit depositum til et tilgodebevis, som du i stedet kan bruge på en valgfri rejse med os i fremtiden.

Inden for 30 dage før afrejse

Afbestiller du din rejse med os inden for 30 dage før afrejse, gælder vores almindelige rejsebetingelser og du får ikke dine penge refunderet. I dette tilfælde skal du kontakte dit forsikringsselskab for refusion. Kontakt os hvis dit forsikringsselskab har brug for yderligere oplysninger fra os.

 

Vi aflyser turen:

Hvis turen aflyses af os pga. manglende tilmeldinger, turleder eller miljømæssige forhold som gør at aktiviteten ikke kan gennemføres, så gælder følgende betingelser:

Ind til 31 dage før afrejse

Du kan vælge at få et tilgodebevis eller flytte dit depositum til en anden rejse, eller vi tilbagebetaler dit depositum inden for 14 dage efter aflysning. Vi erstatter ikke din transport eller til turen indkøbte udstyr, hvis aktiviteten aflyses.

Inden for 30 dage før afrejse

Du kan vælge at få et tilgodebevis eller flytte dit indbetalte beløb til en anden rejse, eller vi tilbagebetale det hele inden for 14 dage efter aflysning. Vi erstatter ikke din transport eller til turen indkøbte udstyr, hvis aktiviteten aflyses.

 

Rejseforbud fra Danmark eller Norge:

Skulle beslutningen være ude af vores hænder og der ligger et rejseforbud fra enten Danmark eller Norge, så gælder følgende rejsebetingelser:

Ind til 31 dage før afrejse

Du kan vælge at få et tilgodebevis eller flytte dit depositum til en anden rejse, eller vi tilbagebetaler dit depositum inden for 14 dage efter aflysning.

Inden for 30 dage før afrejse

På dette tidspunkt skal alle vores aktører allerede betales og vi kan desværre ikke refundere dit indbetalte beløb. I dette tilfælde skal du kontakte dit forsikringsselskab for refusion. Kontakt os hvis dit forsikringsselskab har brug for yderligere oplysninger fra os.

 

I forlængelse af ovenstående, så vil vi opfordre dig til at du vælger ”indbetaling af depositum” ved bestilling, og IKKE betaling af det fulde beløb, da dette gør hele ovenstående proces nemmere for både os og dig hvis du eller vi må aflyse. 40 dage før afrejse opkræves betaling af restbeløbet automatisk. Har du ikke hørt noget om din rejse på dette tidspunkt, så betal restbeløbet inden for 14 dage efter opkrævning. Da forventer vi at turen kan gennemføres som planlagt 🙂

 

Vi gør alt hvad vi kan for at kunne bekræfte afholdelse af din rejse inden 31 dage før afgang, så ingen af dine penge går tabt.