Følg os på Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Følg os på Facebook

I sidste uge var Sarah og Kristian ude og teste både rute og udstyr til bikepacking, og det var et stort hit! De brugte to dage på at køre rundt om Dovre Nationalpark med 120 km i sadlen. Taskerne sad godt på cyklerne og der var fint plads til både telt og sovepose, mad og ekstra tøj.

Sarah og Kristian var så glade for turen at de i løbet af sommeren skal afsted igen i Jotunheimen. Hvad med dig - skal du prøve bikepacking i år?
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

5 dage siden

Nordisk Friluftskompani

Adam og Kristian har været på elvredningskursus for at være opdateret på sikkerheds- og redningsprocedurer i vildt vand. Det var et virkelig spændende og udfordrende kursus som hovedsagligt var scenariobaseret så de fik rigtig meget svømmetid i elven.

Det er et must hvis man arbejder med vand i bevægelse, og derudover faktisk også et ret fedt kursus hvor man bliver udfordret i trygge rammer, samt lærer at forstå og bruge vandets kræfter samt lærer at læse elven og forudse og forebygge uønskede hændelser. De glæder sig til at formidle deres viden videre på henholdsvis packraft og kanoturene.
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

1 uge siden

Nordisk Friluftskompani

I samarbejde med Bike Beitostolen kan du nu komme med på mountainbike tur i Jotunheimens forgård. Turen byder på nogle af Norges fineste naturlige spor, både over og under trægrænsen, og afsluttes med en to-dages tur med overnatning i DNT-hytte.

Alle turene har udgangspunkt i Beitostølen lige syd for Jotunheimen Nationalpark. Vi starter ugen med kortere ture som opvarmning og tekniktræning så du kan få det maksimale ud af overnatningsturen på fjeldet.

På turens 3. dag cykler vi “bikepacking style” ud af civilisationen og op på fjeldet, og bruger en af Den Norske Turistforening (DNT)s selvbetjente hytter som turmål. Derfor kan vi medbringe forholdsvis lidt, da hytten både har senge, brænde og mulighed for madlavning.

Turen er for den relativt øvede. Du skal derfor være nogenlunde komfortabel med sten og rødder på stierne, samt trives med at være fysisk aktiv i omkring 6 timer fordelt udover dagen.

Læs hele programmet her: nordiskfriluftskompani.dk/rejse/mountainbike-jotunheimens/
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

1 uge siden

Nordisk Friluftskompani

Nordisk Friluftskompani er på skolebænken!

De seneste to dage var vi alle været på Wilderness First Aid kursus, for at blive skarpe og beredte i tilfælde af ulykker. Vi håber at vi aldrig kommer til at bruge det vi har lært, men skulle uheldet være ude er vi nu klar til at tage hånd om det og yde livsreddende førstehjælp, mens vi venter på professionel hjælp.

Friluftsliv er ikke farligt, men miljøet kan gøre at små uheld og ulykker kan blive kritiske og derfor er det godt at være forberedt.
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

2 uger siden

Nordisk Friluftskompani

En uge i sikkerhedens tegn.

Her hos Nordisk Friluftskompani vægter vi sikkerheden højest og derfor bliver den kommende uge brugt i sikkerhedens tegn. De næste to dage er vi alle taget på NOLS Wilderness First Aid kursus gennem TrollAktiv og derefter skal Adam Waarst og Kristian Torp på 3 dages elvredningskursus med Sjoa Kajakksenter og Rescue 3 Norge.

Vi glæder os til en lærerig uge 🙂
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

2 uger siden

Nordisk Friluftskompani

Kunne du tænke dig en udfordrende og teknisk vandretur med lange dage, let oppakning, mange højdemeter og med overnatning i flotte turisthytter ude på fjeldet? Så glæd dig til denne tur i august, hvor du får lov til at arbejde for de storslåede udsigter.

En oplevelsesrig tur i Rondane nasjonalpark, hvor vi går hytte til hytte og bestiger områdets 10 toppe over 2000 meter. Det bliver nogle lange dage, men der er længe lyst på denne tid af året, og når vi kommer frem til hytterne kan vi slappe af og få serveret en god gang mad.

På turen bliver vi belønnet med storslåede udsigter og i klart vejr kan man se helt til vestkysten og grænsen til Sverige i øst. Vi vil gå fra omkring trægrænsen, op forbi de krogede små skove af birketræer, til det bare højfjeld med rensdyrlav og videre til blokmark og store sten på vej til toppene.

Læs programmet her: nordiskfriluftskompani.dk/rejse/10-toppe-fods-2000-meter/
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

3 uger siden

Nordisk Friluftskompani

Prøv kræfter med en længere kanoekspedition. Syv dage hvor vi oplever alt fra snævre små vandløb, brusende foss, hårde overbæringer og stort åbent vand.

Turen foregår i et fantastiske område på grænsen mellem Sverige og Norge ved Rogen Naturreservat og Femundsmarka Nationalpark.

Selve turen er fastsat til 6 dage og en buffer dag, med en rute der tager dig gennem alt fra små blikstille elve og søer, til de store søer Rogen og Femunden der begge er kendt for deres drilske vindforhold. Du får selvfølgelig også den helt store udfordring, nemlig krydsningen af grænsen mellem de to naturreservater og lande. Det forgår på en 18 km strækning med et fald på over 100 højdemeter, som fører os gennem små søer der hænger sammen med brusene elve, til store vandfald som vi skal forcere til fods gennem skoven med udstyr.

Læs hele programmet her: nordiskfriluftskompani.dk/rejse/kanotur-paa-graensen
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

Hvad er det Norge og vandring egentlig kan?

Det kan du se i denne flotte film, som giver dig en forsmag på hvad der venter dig i Norges natur.

Men husk at film på ingen måde kan gengive hvor betagende det egentlig er, så nu er du nød til selv at tage ud på tur i Norge. På egen hånd eller med os selvfølgelig 🙂Norway has a habit of sticking in people's minds once they visit. For filmmaker Pasquale Baseotto and his partner Sofie, Let The Journey Be Your Goal is a wa...
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del

Få vores Guide til Friluftsliv i Norge om sommeren.
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.
Tilmeld mig!

Gruppeture

Skal du arrangere en tur eller et event for din personalegruppe, forening, spejdergruppe, eller ønsker du en privat tur for kun dig og dine venner – så kan vi hjælpe dig.

Vi laver ture og rejser for grupper som godt kunne tænke sig en unik oplevelse i den vilde nordiske natur med fokus på storslåede oplevelser i sikre og trygge rammer. Vi arrangerer alt fra transport, overnatning, mad, aktiviteter samt vejledning og guidning. Hos os kan du få hele pakken 1 sted eller vælge de elementer du har brug for hjælp til.

Du kan frit tage udgangspunkt i alle de ture, kurser og aktiviteter vi allerede har på programmet, og så laver vi dem kun for jer i en lukket gruppe – eller skræddersyer programmet til jeres ønsker.

Om din gruppe er 100+ personer eller om i kun er 6 gode venner der vil afsted, kan vi lave et program der passer jer.

Skrive til os med din ide og dit budget, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Socialt samvær, sammenhold og nye oplevelser i den smukke nordiske natur

Hos Nordisk Friluftskompani tilbyder vi klassiske friluftlivs aktiviteter som vandring, kano, mountainbike og skiture både i og udenfor sporene. Men leder jeres gruppe efter mere unikke og anderledes aktiviteter – så kan vi også tilbyde jer nye friluftsaktiviteter som fx packraft, bikepacking, SUP, hundeslædekørsel og både klatring sommer og vinter. Alt sammen på det niveau og den sværhedsgrad der passer jer.

Vi laver programmer, vejleder og guider på begynder til ekspert niveau på alle vores aktiviteter. Fælles for alle vores ture er at vi har stort fokus på socialt samvær og sammenhold, nye oplevelser i den smukke nordiske natur, og sikkerhed i højsædet gennem alt dette.

Derudover kan vi også tilbyde dagsevents som friluftsmad, træværksted, vinterbadning, sauna og svedhytte og meget mere. Så hvis din personalegruppe, forening eller spejdergruppe har et gennemgående tema kan vi krydre et allerede intenst program med flere små aktiviteter.

Ikon-Erfarne-turledere

Høj kvalitet og erfarne turledere

Ved at gøre brug af Nordisk Friluftskompani til at arrangere din gruppetur, sikrer du dig høj kvalitet og garanti for den perfekte destination for dine aktiviteter, samt erfarne og dygtige turledere.

rgf_logo

Vi gør det nemt og sikkert

Vi hjælper med al booking hos vores mange samarbejdspartnere i hele norden. Hjælp til logistikken og transporten både til og fra destinationen samt undervejs i løbet af opholdet. Vi er selvfølgelig også medlem af rejsegarantifonden.

Ikon-mere-end-en-rejse

Grundig turplan, pakkelister mm

Som kunde hos Nordisk friluftskompani bliver du udstyret med gennemarbejdet turmateriale. På den måde har du svar på alt hvad dig og dine deltagere måtte spørge om. I god tid inden afrejse sender vi bl.a. turplan, pakkelister, tips og tricks og rejsevejledning.

map

Vi opererer i hele Norden

Har du lyst til noget ud over det sædvanlige har vi erfaring fra steder som både Grønland og Island – og har samarbejdspartnere ift. overnatning og rejse til Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Island og Grønland.

Stemningsbilleder fra tidligere ture

Hør om mulighederne

Kontakt os og få skræddersyet et program der passer til jeres ønsker. Skriv til os med din ide og dit budget, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

  • * påkrævede felter
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.