Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gruppeture

Prøv noget nyt, tag på tur med Nordisk Friluftskompani. Skal du arrangere en tur for din personalegruppe, forening, spejdergruppe, eller ønsker du en privat tur for kun dig og dine venner – så kan vi hjælpe dig.

Vi laver ture og rejser for grupper som godt kunne tænke sig en unik oplevelse i den vilde nordiske natur med fokus på storslåede oplevelser i sikre og trygge rammer. Vi arrangerer alt fra transport, overnatning, mad, aktiviteter samt vejledning og guidning. Hos os kan du få hele pakken ét sted.

Du kan frit tage udgangspunkt i alle de ture, kurser og aktiviteter vi allerede har på programmet, og så laver vi dem kun for jer i en lukket gruppe.

Vi kan også skræddersy et program efter jeres ønsker med overnatning, mad og aktivitet, samt indhente et tilbud på transport på grupper fra 6 til 16 personer.

Skriv til os med din idé og dit budget, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Socialt samvær, sammenhold og nye oplevelser i den smukke nordiske natur

Hos Nordisk Friluftskompani tilbyder vi klassiske friluftlivsaktiviteter som vandring, kano, langrend og sneskoture. Leder I efter mere unikke og anderledes aktiviteter – så kan vi også tilbyde ture med packraft, fjeldski, gletsjerture og hundeslædekørsel.

Vi skræddersyer programmer og kan vejlede og guide fra begynder til ekspert niveau på alle vores aktiviteter. Fælles for alle vores ture er at vi har stort fokus på socialt samvær og sammenhold,  samt nye oplevelser i den smukke nordiske natur.

Vi vil gerne gøre det lettere for dig at komme på tur. Vi planlægger det hele, så det at prøve noget nyt kræver minimal forberedelse og investering. Efter en tur med os bliver du mange erfaringer og oplevelser rigere, det er mere end bare en rejse.

Ikon-Erfarne-turledere

Høj kvalitet og professionelle turledere

Vi lægger vægt på tryghed og inkludering, så der er nærhed og plads til, at alle kan få lov til at udfordre sig selv og prøve sig frem sammen med vores professionelle turledere, som med deres entusiasme og tålmodighed skaber en unik tur hver gang.

rgf_logo

Vi gør det nemt og sikkert

Vi forsøger at gøre det endnu nemmere at komme på tur. Alt du skal gøre, er at pakke rygsækken og møde os på destinationen, så sørger vi for resten. Vi sørger for al booking, hjælper med logistikken og transporten både til og fra destinationen. Vi er selvfølgelig også medlem af rejsegarantifonden.

Ikon-mere-end-en-rejse

Grundig turplan, pakkelister mm

Som kunde hos Nordisk friluftskompani bliver du udstyret med gennemarbejdet turmateriale. På den måde har du svar på alt hvad du og dine medrejsende måtte spørge om. I god tid inden afrejse sender vi bl.a. turplan, pakkelister, tips og tricks og rejsevejledning. Man får et fleksibelt program, hvor turlederne er omstillingsparate og altid et skridt foran.

map

Fokus på sociale relationer og personlig udvikling

Vi ønsker at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige. Vi ønsker ikke at holde nogen i hånden, men at skabe rammer for oplevelser og læring. De forskellige oplæg, som udbydes, skal skabe en balance mellem at være kompetencegivende samt socialt- og personligt udviklende.

 

Stemningsbilleder fra tidligere ture

Hør om mulighederne

Kontakt os og få skræddersyet et program der passer til jeres ønsker. Skriv til os med din ide og dit budget, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

  • * påkrævede felter
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmelding åbner snart

    Kanotur for familier

    Kano

    Få taget hul på friluftslivet med hele familien. Vi lægger fra land et par timer oppe i Sverige, og nyder nogle dage sammen på vandet, inden vi padler retur fra fisk, fugle og store naturoplevelser i børnehøjde. (Turen er stadig…