Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmelding åbner snart
  117682819_2975401919248244_8302028984694108853_n

  Ipp2 havkajakkursus og -eventyr i Sverige

  DKK 0

  Fem dage med Ipp2 havkajakkursus og indføring i det maritime friluftsliv i den svenske skærgård. Vi indlægger undervisning og tekniktræning, hvor det passer, mens vi nyder naturen og friluftslivet til søs.

  (Turen er stadig under udarbejdelse ift. periode og indhold)

  • Datoer Afgange
   0
  • Aktiviteter Sæson
   Sommer
  • Sværhedsgrad Moderat
   4/7
  • Gruppestørrelse Maks antal
   8
  Detaljer om Ipp2 havkajakkursus og -eventyr i Sverige.

  Udvidet IPP2 havkajakkursus

  Vi udvider det klassiske 2 dages ipp2 lynkursus med en 5-dages tur i den svenske skærgård – fordi det smager af lidt mere. Med en fast base kan vi kombinere ture om dagen med teori om aftenen og erfaring i kajakbaseret lejrliv. Med den svenske skærgård som en skøn ramme, tager vi både på dags- og overnatningsture og opbygger rutine og erfaring. Vi har massere af tid til at arbejde med teknik når den giver mening, frem for en hurtig gennemgang der hurtig er glemt. Når dagen er omme kan vi nyde røverhistorier og bålkaffe sammen, i den lyse sensommeraftener med udsigt over Kattegat.

  Ophold

  Vi har base på en veludstyret campingplads lige ned til skærgården, så vi kan kaste os ud i ture og teknik i et tempo alle kan følge med i. I løbet af de 5 dage, og i takt med at evnerne opbygges, skifter vi fokus fra teknik og vandtilvænning, til tur og oplevelse. Vi planlægger turene i fællesskab så alle får indsigt i rutelægning og sikkerhed, og hen mod slutningen pakker vi kajakken til overnatning. Campingpladsen har køkken, bad, toilet, sæk sad æl sakdæaskdæk asædlkaæsd lkasælk.

  Fælles mad

  En del af hyggen ved at være på tur som gruppe, er maden, og derfor hjælpes vi ad med madlavningen. Nordisk Friluftskompani står for klassisk turmenu og indkøb, men vi laver maden i teltlag, og spiser den sammen. Ring og snak med os, hvis du har særlige allergier eller diæter før du bestiller en plads.
  .
  FællesHushold
  Overnatning
  På campingpladsen overnatter vi i telte, og på tur overnatter vi i telte eller bivuaker. Vi sover som udgangspunkt sammen i teltlag af to eller tre personer. Hvis du vil prøve at tage dit eget telt eller hængekøje med, er du meget velkommen, men som turledere forbeholder vi os retten til at vælge at samle os i fælles telte, hvis vi vurderer pladsen kræver det.

  Undervisning
  Vores instruktører lægger program fra dag til dag alt efter vejr og, hvad de vurderer vil passe til gruppen. I løbet af de 5 dage kommer vi igennem alle teknikker og redninger til IPP2 certificering. Derudover vil der være indslag af IPP3 indhold, herunder rutelægning, navigation, sikkerhed og bugsering – og så selvfølgelig praktisk erfaring og hjælp til at pakke til tur og friluftsliv til søs. Niveauet som IPP2 roer evalueres løbende gennem turen, og ved godkendelse er certificering og registrering i Dansk Kano og Kajakforbund inkluderet i prisen.

  Krav
  Der kræves ingen særlige forkundskaber for at deltage, andet end gennemført IPP1 i havkajak. Vi har en aftale med Sne & Vand om at det kan tages hos dem ved Esrum Sø, Hundested Havn eller lmlskajflksajdlkjsadlkj. Derudover skal du være i almen god fysisk form. Det vil sige, kunne tilbagelægge 3 km. på 20 minutter med så meget overskud at du sagtens kan fortsætte 3 km. mere. Vi ror ca 10 – 15 km hver dag.

  Overblik over hvad der er med i prisen og hvad du selv skal huske.
  Hvad er inkluderet?Følgende er med i prisen.

  Alt nødvendigt udstyr til kajakundervisning udlånes af Nordisk Friluftskompani, herunder våddragt, svømmevest, pumpe, kajak, pagaj. Desuden leverer vi fællesgrej til tur, herunder telte, kogekar, sikkerhedspakker.

  Hvad er ikke inkluderet?Følgende skal du selv sørge for.

  Du skal selv sørge for transport til og fra campingpladsen, og selv stå for pakposer til pakning i kajak, sovepose, tøj, og eget grej til lejrliv og overnatning.

  Vi sender en råd til pakliste ud før afrejse og opretter en fælles facebookgruppe, hvor deltagerne evt. vil kunne lave aftaler om lån af udstyr eller fælles transport til campingpladsen.