Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktiv frilufts-ferie for hele familien

OBS: I 2022 henviser vi til Sne & Vand, Som laver ture familier med langrend og vinterfriluftsliv:

https://www.sneogvand.dk/langrend/familier.html

Året rundt inviterer vi børn og voksne med på vores hyggelige familieture i det nordiske naturlandskab. En familietur med Nordisk Friluftskompani er en uge spækket med sjove aktiviteter for hele familien. I rejser sammen med andre familier og mindst én erfaren, dansktalende turleder.

Vores familieture er en aktiv ferieform og en fantastisk måde at opleve friluftsliv på. Alle aldre kan forvente at være godt underholdt. Vores aktiviteter spænder bredt fra sneboldskampe i det vilde vinterlandskab til kanoture under sommersolen. Har du lyst til at give din familie en anderledes ferieoplevelse, hvor alle sanser tages i brug og venskaber dannes på tværs af familier? Så tag med på en af vores familieture.

image description
Bedste sæson:Sommer, Efterår, Vinter, Forår
Populære steder:Norge, Sverige

Friluftsaktiviteter for hele familien

Derfor skal I tage på familietur i Norden

Har I rejst med det ene charterbureau efter det andet de sidste par år, så er det måske på tide at prøve en anderledes form for familietur. Vi undervurderer bestemt ikke en uge under sydens sol, men Nordens fantastiske fjelde og friske luft bør bestemt også opleves. Når vi sammen udforsker det nordiske friluftsliv, er det nemt at glemme tid og sted ─ og det kan være ganske befriende.

Kortere rejsetid

Mange børnefamilier finder det hektisk at tage på familieture, fordi det ofte indbefatter mange timers rejse. Men I behøver slet ikke bevæge jer så langt fra Danmarks landegrænser, før bjergene skyder op i det ellers flade terræn. Norden er super oplagt til at danne rammerne for en sjov og mindeværdig familietur.

Leg og læring om friluftsliv

Vores familieture i Norden er en legende måde at tage friluftsliv helt ned i øjenhøjde. Vi har fjeldet under fødderne og højt til himlen. Vi snakker og lærer om det vi ser og oplever. Hvem ved, måske spotter vi en fjeldræv, en elg eller endda en moskusokse.

På vores familieture er der masser af plads til, at børn kan være børn. Vi rummer og nyder alt den ekstra energi, som vores yngste medrejsende ofte besidder. Derudover er der altid en legekammerat eller to at finde, da vi på familieture rejser i grupper med andre familier.

Familieferie med aktiviteter for hele familien

Ved vores familieuger sørger vi altid for at tilrettelægge aktiviteterne således, at der er noget at give sig til uanset alder. Udvalget af aktiviteter, som I kan deltage i, vil variere, afhængigt af hvornår I deltager i vores familieture. Herunder kan I læse jer til nogle af de aktiviteter, som vi tilbyder i henholdsvis sommer- og vinterhalvåret.

Aktiviteter i sommerhalvåret

I løbet af sommerhalvåret arrangerer vi både familieuger i påskeferien og i sommerferien. Uanset hvilken familietur du tager med på, så er der masser af sjove ting at lave, som hele familien kan deltage i. Naturen er super skøn og let tilgængelig, når vejret viser sig fra sin bedste side under sommerhalvårets familieture.

Ved vores familieuger i påsken og hen over sommeren kan I blandt andet tage med os på vandring i fjeldet eller på kanoture ned af rolige elve eller store søer. Vi laver mad over bålet, leder efter dyrespor i skovbunden og åbner op for det kreative værksted, styret af vores dygtige turleder.

Aktiviteter i vinterhalvåret

En familietur til vinterlandskabet nordpå er bestemt en anderledes form for familieferie. Her er der sjældent tid til Netflix og det er for koldt til is. Til gengæld er der masser af tid til skiture i sneen og varm kakao i pejsestuen.

Det snedækkede landskab ligger op til mange sjove aktiviteter i løbet af vores familieuger. På familieturene i vinterhalvåret kunne en aktivitet eksempelvis være isfiskeri, kælkning, bygge snehuler, sneboldskampe og meget mere. Vi holder særligt af at samle hele gruppen rundt om bålet i naturen og dele dagens oplevelser med hinanden.

Vi kan naturligvis ikke holde os fra skiløjperne. Kendetegnet ved vores familieture er, at der er plads til alle aldre. Derfor sørger vi naturligvis for at det er muligt at leje pulk, så også de mindste kan komme med på turene. Da kan de små ben få sig et velfortjent hvil.

Vil du med os på familieuge?

Er du og familien blevet fristet til at opleve det nordiske friluftsliv i vores selskab? Så kan du tro, at vi glæder os! I kan naturligvis booke pladser til den familieuge, I ønsker at deltage i, her på hjemmesiden. Skulle I have nogle spørgsmål til familieturene, er I mere end velkomne til at kontakte os først. Det kan gøres på telefon: +45 20330033 eller ved at sende en mail til kontakt@sneogvand.dk

Læs mere på:

https://www.sneogvand.dk/langrend/familier.html