Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På fjeldski i vinterlandskabet

Tag med os på eventyr i nordens smukke vinterlandskab. Vi spænder fjeldskiene og begiver os hen over den knitrende sne. Hos Nordisk Friluftskompani elsker vi at rejse med fjeldski fordi, vi således kan nå ud til afkroge, der ikke er tilgængelige til fods. Sammen krydser vi fx gletsjere og bevæger os over åbne områder, hvor sneen synes uendelig.

image description
Bedste sæson:Vinter
Populære steder:Rondane, Jotunheimen og nationalparkerne

Fjeldski ture og kurser

Derfor skal du rejse med fjeldski

Fjeldski kaldes også for turski. Det er den type ski, vi benytter absolut mest, da fjeldski giver os så mange muligheder for at udforske det vilde vinterlandskab. Udstyret med fjeldski kan vi bevæge os ud i uberørt terræn. Vi kan bevæge os gennem snebeklædte skove, henover fjelde eller ned ad åbne pister.

Oplevelser for livet

Vi vil rigtige gerne skabe en rejse på sneen, som du vil huske for evigt. Du kan derfor godt skrue forventningerne op, når du rejser med os på fjeldski. Ud fra egen erfaring vil din turleder sammensætte et program fyldt med oplevelser.

Din tur med fjeldski kan eksempelvis indebære byggedage i sneen, overnatninger i snehuler, fiskning på isen og meget mere. Med hjem i rygsækken giver vi dig en masse viden om navigation i det åbne landskab, lejrliv og samarbejde. Dertil kommer nye bekendtskaber og masser af gode stunder, der trækker modstridigt i smilebåndene.

Fjeldski er for alle

Overvejer du og familien at udskifte charterferien med en aktiv og lærerig rejse i norden? Skal der skabes nye minder i vennegruppen? Eller trænger du til en personlig udfordring? Uanset hvad du søger, kan vores ture på fjeldski danne rammen om dette. Det helt fantastiske ved fjeldski er nemlig, at det er skisporten, som samler alle aldre på sneen.

Dansktalende turleder på alle grupperejser

Med Nordisk Friluftskompani rejser du aldrig alene. Du vil altid være i selskab med en erfaren, dansktalende turleder. Vores dygtige guider kan vise dig fjeldets mange skjulte skatte, men de kender også til naturens faresignaler og ved hvordan man begår sig hensigtsmæssigt på sneen. Vores ture på fjeldski er grupperejser ─ så selv hvis du rejser for dig selv, vil du blive en del af et dejligt fællesskab.

De smukkeste områder for fjeldski

Fjeldski er udviklet til at kunne transportere dig til selv de fjerneste hjørner af landskabet ─ så længe vi færdes i snebeklædte områder. Fjeldski er derfor meget populært her i Norden. Selv er vi meget begejstret for at rejse med fjeldski gennem Norges smukke natur. Her er så mange smukke områder, som egner sig super godt til fjeldski. Blandt vores favoritter er Rondane Nationalpark og Espedalen ved Langsua Nationalpark.

Spænd fjeldskiene sammen med os

Vi elsker at samle eventyrlystne friluftere og tage dem med på eventyr ved vores yndlingssteder i Norden. Hos os er alle velkomne ─ uafhængigt af din alder og om du rejser alene eller i selskab med andre. Skulle du have spørgsmål til vores ture, så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til os på +45 20330033 eller ved at sende en mail til kontakt@sneogvand.dk