Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ture og kurser i Friluftsliv

Hos Nordisk Friluftskompani har vi sammensat en række spændende kurser inden for friluftslivets mange aktiviteter. Vores kurser er for dig, som ønsker at tillære dig ny viden og flere tekniske færdigheder i, hvad naturen kan bruges til. Bliv klogere på fantastiske friluftsaktiviteter såsom vandring og packraft i selskab med andre naturglade kursister. I vil altid være i selskab med en dansktalende turleder, som sørger for et interessant program spækket med gode oplevelser og masser af hygge.

Vil du vide mere om vores kurser? Så læs med her på siden, hvor du også kan danne dig et overblik over de kurser, som vi tilbyder netop nu. Har du nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at give os et kald på telefon: +47 465 23 617. Du kan også sende en mail til info@nordiskfriluftskompani.no, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

image description
Bedste sæson:Sommer og vinter
Populære steder:Norge, Sverige

Ture og kurser

Ture og kurser i friluftslivets fedeste aktiviteter

Når først du begynder at nørkle med friluftsliv, vil du hurtigt opdage en helt ny verden af både adrenalinpumpende og afslappende aktiviteter. Hvor nogle af vores kurser er yderst udfordrende, kan andre gennemføres uden nogen former for tidligere erfaring.

Vores udvalg af kurser spænder bredt og der er helt sikkert noget for alle. Kurserne planlægges af vores dygtige turledere, som sammensætter forløbet ud fra egne, praktiske erfaringer samt relevant uddannelse.

 

Kurser for alle

Hos Nordisk Friluftskompani er det en stor passion for os at gøre friluftsliv tilgængeligt og attraktivt for alle. Uanset hvor meget eller hvor lidt du har dyrket friluftsliv førhen, så er vi helt sikre på, at vi også har spændende kurser at tilbyde dig.

Ved nogle friluftsaktiviteter er det en forudsætning, at man har et basalt kendskab til friluftsliv. Du kan dog deltage på de fleste vores aktiviteter, ligegyldigt om du har prøvet den pågældende aktivitet før. Din rejseleder er altid dansktalende og har masser af erfaring i bagagen, som der glædeligt deles ud af.

Har du fået et godt øje til et af vores kurser, men er du i tvivl om, hvad der er forventes af dig? Så kan du læse mere om hvilke forudsætninger der kræves ved at klikke på “praktisk info” under det givne kursus.

 

Det lærer du på vores kurser

Vi tilbyder både kurser i sommer- og vinterhalvåret. Så uanset om du ønsker at lære mere om det snebelagte landskab eller det vilde og frodige terræn, så kan vi give dig den rette viden herom. På stort set alle vores kurser er der fokus på læring i brug af udstyr, orientering, planlægning samt sikkerhed og risikovurdering.

Naturligvis vil du tillære dig mere specifikke kompetencer indenfor den aktivitet, som du har valgt. Eksempelvis vil du på vores gletsjer-kursus lære om forankring af isskruer og redningsteknikker med reb. Ligeledes vil du på vores kursus i packraft udvikle dine padleteknikker.

 

Vil du rejse med os?

Hos Nordisk Friluftskompani er alle velkomne. Vi rejser altid i grupper, men du behøver ikke at kende nogle af dine medrejsende for at kunne deltage. Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal vælge? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer meget gerne på alle dine spørgsmål. Du er velkommen til at ringe til os på +47 465 23 617. Ligeledes kan du altid sende en mail til info@nordiskfriluftskompani.dk.