Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På vintervandring med snesko

Smæk sneskoene på og oplev, hvordan hele fjeldet pludselig byder dig velkommen. På vintervandring med snesko er det ligetil at bevæge sig hen over det snebeklædte fjeld og ind i enhver afkrog af det isede landskab. Iført snesko kan både højfjeld og tæt begroet skov udforskes, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Den kommer naturligvis i første række hos os.

Vi er meget passioneret omkring friluftsliv. Derfor ønsker vi at videregive, alt hvad vi ved om at begå sig i den nordiske natur. Ture med snesko er en oplagt måde at opleve dette fjeld-paradis på. Vores grupperejser med snesko kombineres gerne med andre spændende vinteraktiviteter. Programmet er sammensat af vores dygtige turledere og kan eksempelvis indebære isfiskeri, hytteture eller overnatning i snehuler.

image description
Bedste sæson:Vinter
Populære steder:Sverige og Norge

Snesko ture og kurser

Derfor skal du rejse med snesko

Snesko er din billet ind i enhver afkrog af vinterlandskabet nordpå. Hvis du er glad for at vandre, så er snesko den helt rigtige udfordring for dig. Det kan være hårdt, grundet de høje, tunge dynger af sne. Samtidig vil du opleve strækninger, hvor den eneste lyd i milevidt er den knitrende sne under dine snesko. Snesko er desuden tilgængeligt for alle ─ og så er vores dygtige turledere altid dansktalende.

 

Vi skruer helt ned for tempoet

Der er mange måder at bevæge sige rundt i vinterfjeldet. Snesko er nok den roligste af dem alle. Vi nyder det fredfyldte vinterlandskab, sætter det ene ben foran det andet, alt imens vi tager en ekstra dyb indånding af den friske, kolde vind. På tur med snesko er der masser af plads til længere samtaler med hinanden, men der er også rig mulighed for blot at nyde stilheden, som nærmest kan virke mediterende.

 

Altid dansktalende turleder

Man skal nu ikke tage fejl af fjeldet, for naturen er fuld af overraskelser. Når du besøger fjeldet med snesko, er det derfor vigtigt at vide, hvordan man gebærder sig sikkert. Vores vintervandringer med snesko foregår derfor altid i selskab med en erfaren, dansk turleder. Alle har de friluftslivet helt under fingerspidserne. På vores snesko-ture vil du derfor selv lære en masse om sikkerhed i fjeldet.

 

Alle kan vandre med snesko

Snesko egner sig til alle aldre. Du behøver ingen erfaring med vinterfjeld for at kunne benytte snesko. Støvlerne gør det nemlig muligt for alle at udforske det smukke, nordiske snelandskab.

Du skal dog være indstillet på lange vandreture med snesko ─ og det vil kunne mærkes i benene. Det er helt almindeligt, at vi lægger 12 til 18 km bag os, når vi vandrer med snesko. De mange nye indtryk sætter sanserne på overarbejde, og gør, at du ingen problemer vil have med at sove om aftenen. Til gengæld vil hver dag byde på nye, fantastiske oplevelser.

 

De flotteste fjelde til vandring med snesko

Vores vandreture iført snesko foregår i vinterhalvåret, hvor sneen danner et knitrende, smukt underlag. Hele Norden er vores legeplads, når bare vi medbringer vores snesko. Selv er vi særligt fascineret af “Den Venlige Vildmark”, Espedalen i Norge, hvor vi passerer høje fjelde og dybe dale, eller forbi frosne vandfald. Også i Fulufjället i Sverige kaster naturen om sig med billedskønne omgivelser.

 

Rejs med snesko sammen med os

Hos Nordisk Friluftskompani rejser vi altid i grupper ─ men du behøver ikke kende nogen i forvejen. Du kan både deltage i vores grupperejser med snesko alene eller i selskab med venner, familie eller kollegaer.

Uanset hvem du rejser med, vil du dele dine oplevelser med andre eventyrlystne friluftere. Hos os er alle velkomne, og vi glæder os til at vise dig det bedste af, hvad Norden har at byde op. Har du spørgsmål til vores ture med snesko? Så ring gerne til os på +45 20330033 eller send en mail til kontakt@sneogvand.dk.