Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vandring i det smukke Norden

Du behøver ikke rejse langt for at finde naturområder, der tryllebinder dig på stedet. Her hos Nordisk Friluftskompani arrangerer vi vandreture til det smukke Norden og vi håber, at få lov til at vise dig, hvor eventyrlige de nordiske fjelde er. Vi bevæger os gerne fra de dybe dale til de brogede bjergtoppe, så du får en bid af alt det bedste, vandring kan give dig.

Vi vandrer landskabet tyndt hele året rundt. Vores vandreture arrangeres, så alle har mulighed for at tage med os - uanset alder og fysiske form. Vi har sågar ruter, der egner sig for de helt små, da vi også arrangerer familieferier med vandring. Der er ingen tvivl om at den ro, som vandring kan give, er sundt for alle aldre.

 

Vandreruter skabt ud fra egne erfaringer

Nordisk Friluftskompani er skabt på baggrund af egen begejstring for den nordiske natur. Vi ved, hvor let det er at falde pladask for de natursyn og oplevelser, der er at finde her. Med en uddannelsesbaggrund i friluftsliv og idrættens verden er vi i stand til at planlægge vandreferier, som du vil huske for evigt.

image description
Bedste sæson:Sommer og vinter
Populære steder:Norge, Sverige

Vandring

Hvorfor tage på vandring?

Selv er vi vilde med vandring og vi brænder for at lade så mange som muligt opleve denne rejsetype. Vandring er en oplagt måde at kombinere motion og ferietid på. Charterferie ved poolen lyder uden tvivl attraktivt for de fleste, men prøver du først en aktiv ferie i den nordiske natur, vil du overraskes over, hvor meget overskud en vandreferie vil give dig.

I årets løb planlægger vi både lette og tekniske vandreruter, hvorfor langt de fleste har mulighed for at opleve vandringens vidunderlige verden. Du vælger i stor stil selv, hvad du vil have ud af at vandre. På ruterne finder du de bedste omgivelser til meditation og fordybelse i egne tanker. Samtidig er vandring også en oplagt mulighed for at få taget hul på de gode, dybe samtaler med dine børn, partner eller måske en anden fra gruppen.

 

Hvornår kan man vandre?

Vi planlægger vandreferier hele året rundt. Om vinteren foretages ruterne dog med snesko eller fjeldski. Der hersker ingen tvivl om, at vejrforholdene i Norden er noget mere barske i vinterhalvåret end henover sommeren. Derfor er det også en god idé at vælge et bureau, som er specialister i det land, du ønsker at rejse til. Der er mange ting, som er vigtigt at kende til, når du vandrer i Norden, såsom faciliteterne i de tilgængelige hytter. Eksempelvis ville det være ærgerligt at vælge en hytte, hvor hunde er tilladt, hvis ikke du kan tåle dyr.

 

Populære vandreruter, som vi rejser til

Det er en kæmpe værdi for os, at kunne tilbyde vores medrejsende nye, spændende vandreture. Derfor forsøger vi hele tiden at finde nye spændende ruter og samtidig forbedre vores eksisterende. Vi tilbyder blandt andet vandring i Norge i områder som Langsua, Rondane og Jotunheimen og i Sveriges Rogen og Fulufjället. Vi spænder sneskoene og suser hen over Södra Kungsleden, men også Espedalen, Atnadalen og Dovrefjell er områder, som vi nyder at besøge og udforske.

 

Derfor skal du vandre med os

Når du vælger at rejse med os, vil du, uanset valg af rute, blive assisteret af en dansk, passioneret turleder. Vores erfaringsgrundlag er for os alle bygget på relevant uddannelse, kombineret med tonsvis af ture til de områder, som vi rejser i. Vi tillægger alle friluftslivet en ubeskrivelig værdi. Derfor ønsker vi at udbrede kendskabet til den nordiske natur og samtidig dele ud af de oplevelser og erfaringer, som vi har gjort os.

Vandring med Nordisk Friluftskompani foregår i små grupper, som vi sammensætter nøje. For os er det vigtigt, at alle på turen ønske det samme af rejsen, da det vil gavne sammenholdet og give den bedst mulige gruppedynamik. Har du spørgsmål til vores vandreferier, så kontakt os endelig. Vi sætter stor pris på at kunne guide dig, således du får så meget som muligt ud af vores fantastiske vandreture.