Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vandring i Norge

Lad os tage på vandring i Norge. Skridt for skridt i et utæmmet landskab vil vi udforske de norske fjelde - og de skuffer ikke. Vi vandrer i højderne, hvor spontane søer og farverige blomsterenge pludseligt opstår. Om natten sover vi i hytter eller telte, hvor vi vågner til lyden af hvislende vandfald der slår sig mod bastante klippevægge.

Vandring i Norge er som at befinde sig i et eventyr og vi brænder for at vise danskerne, hvilken fascinerende natur der er at finde nordpå. Derfor arrangerer vi vandreture til Norge hele året rundt og vi håber, at du vil tage med os.

På vandring i Norge med os vil du altid være i selskab med en erfaren, dansk turleder. Du kan være helt sikker på, at guiden allerede har vandret nogle af Norges 46 nationalparker tyndt. Uanset hvilken rute du vælger at vandre, så kan du se frem til en fantastisk tur med nye bekendtskaber, frisk luft og smukke omgivelser.

image description
Bedste sæson:Sommer og vinter
Populære steder:Norge

Vandring i Norge

Hvorfor vandre i Norge?

Blandt den danske befolkning er det kutyme at sætte sig til rette i et charterfly, når ferien melder sig. Hos Nordisk Friluftskompani vil vi gerne vise dig en anderledes måde at rejse på, som med garanti vil give dig en følelse af fornyet energi og overskud.

Vandring i Norge giver plus på oplevelses-kontoen for hver eneste skridt du går. Tilmed er den norske natur tilgængelig for alle, som ønsker at opleve den. Vi arrangerer ture, som både lægger op til, at du kan tilmelde dig ruterne alene, med en ven, partner eller endda med hele familien.

Vi vil mene, at det norske landskab er indbydende hele året rundt. Derfor tilbyder vi vandring i Norge både i sommer- og vinterhalvåret. Ønsker du at kombinere din vandreferie med andre fede friluftsaktiviteter, så har vi her en række muligheder. Eksempelvis tilbyder vi rejser, hvor både vandring og packraft indgår og om vinterhalvåret vandrer vi på snesko.

 

Populære vandreruter i Norge

Vi bliver så begejstret, når vi kan præsentere vores medrejsende for nye vandreruter i Norge. Derfor er vi konstant selv i fjeldet for at finde nye spændende ruter og samtidig forbedre de ruter, som vi allerede kender så godt. Vandring i Norge er efterspurgt. Særligt er vi glade for at vandre i nationalparkerne Langsua, Rondane og Jotunheimen.

 

Det skal du vide, når du vandrer i Norge

Vandring i Norge er ikke at sammenligne med færden i det danske, flade landskab. Da det for mange er ukendt territorium, er det også vigtigt, at du er varsom og bruger energi på, at blive tryg i den norske natur. Herunder har vi samlet tre vigtige forholdsregler, som du med fordel kan tage til dig under din vandring i Norge.

 

1. Tag aldrig på vandring i Norge alene

Det er nemt at forvilde sig i det norske fjelde. Derfor anbefaler vi også på det kraftigste, at du ikke vandrer på egen hånd. Vandring i Norge kan medbringe nogle uforudsigelige oplevelser, hvorfor det er essentielt, at der altid er nogle til at tilkalde hjælp. Hav derfor altid udstyr med, så du kan hjælpe dig selv og andre i tilfælde af skader og lignende.

 

2. Hold øje med vejrudsigten og lavine-varsler

Naturen giver ingen forvarsler, når den skejer ud og bliver utilregnelig. Derfor er det vigtigt, at du respekterer advarselsskiltning, mediernes udmelding og ikke mindst din guides gode råd. Du bør desuden altid vælge en rute, som matcher dit erfaringsniveau. I naturen er der ikke plads til at være overmodig.

 

3. Spar på kræfterne

Når du vandrer i de norske fjelde kommer balance, kondition og udholdenhed på prøve. Du testes i det hele taget på langt flere parametre, end du nok lige regnede med. Derfor er det også vigtigt, at du er frisk og udhvilet, når vi bevæger os rundt i naturen.

 

Tag på vandring i Norge med os

Friluftsliv er noget, vi virkelig er passioneret omkring. Vi ønsker, at lade alle betræde den sti som fører til disse eventyrlige oplevelser og betagende udsigter. Når vi sammensætter vores vandreture i Norge, har vi derfor for øje at kunne tilbyde noget til alle. Hverken alder eller fysiske form skal være en forhindring for at opleve vandring i Norge. Det kræver blot at turen er tilrettelagt ordentligt og det sørger vi for.

Vi tilbyder både vandring ad markerede ruter, i den udfordrende vildmark samt topture. Har du spørgsmål om vandring i Norge, så lad os endelig besvare dem. Vi lægger en ære i, at kunne gøre vandring i Norge muligt for dig.