Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Filter
UGE 30

  Familieuge i sommerferien

  7 dage

  I denne sommersæson når vi ikke at tilbyde en familieuge under Nordisk Friluftskompagni. Til gengæld kan vi tilbyde pladser gennem Sne & Vand, på deres aktive ferieuge for familier. I finde familieugen ved at følge dette link, og så håber…

  0
  Baseret på 0 anmeldelse

  Tag på friluftstur i sommerhalvåret

  Friluftsliv i Norden kan opleves på alle tidspunkter af året. Naturen holder aldrig lukket, og der er masser af aktiviteter at tage sig til ─ uanset årstid. Så foretrækker du at tage på eventyr i et nordisk vinterlandskab, eller vil du nyde fjeldene, når de er mest frodige? Hos Nordisk Friluftskompani tilbyder vi friluftsture året rundt.

  En friluftstur i sommerhalvåret kan virke helt magisk. Vi har ture, som passer til den adrenalin-søgende, til dig som værdsætter naturens larmende stilhed og ture for hele familien. Du kan udfordre dig selv med en ny aktivitet eller udvikle dine evner i noget, du allerede har prøvet før ─ på vores friluftsture i sommerhalvåret er alle velkomne.

  Vi rejser baseret på egne erfaringer

  Hos Nordisk Friluftskompani har vi en umættelig trang til at udfordre Nordens mange naturområder. Vi har været tryllebundet af friluftsliv i årevis, og vi sammensætter alle vores ture ud fra egne erfaringer. Når du rejser med os, er du altid i selskab med en dansktalende turleder. Din turleder har altid erfaring og uddannelse med i bagagen, der gør lederen kompetent til at skabe de bedste rammer for en enestående friluftstur i sommerhalvåret.

  Friluftsliv om sommeren er for alle

  Det hænder, at vi hører fordomme om, at friluftsliv kun er for en vis gruppe af mennesker. Selv er vi af den overbevisning, at friluftsliv i sommerhalvåret har noget for alle. Uagtet din fysiske form, alder eller dit køn, skal der nok være noget ved friluftsliv, som du vil finde spændende og lærerigt.

  Aktiviteter på din sommer friluftstur

  Vi brygger hele tiden på nye friluftsture i sommerhalvåret, som vi kan tilbyde vores medrejsende. Derfor opfordrer vi altid til, at du tager et kig på vores udvalg af friluftsture her på siden. Nedenfor kan du ligeledes læse lidt om de aktiviteter, som vi typisk indkluderer i vores sommerture rundt om i Norden.

  Familieuger

  Både i påskeferien og i skolernes sommerferie og efterårsferie tilbyder vi friluftsture for hele familien. I selskab med en masse glade børnefamilier har vi aflagt besøg i både Norge og Sverige en hel del gange.

  I vores familieuger skaber vi kreative rammer med sjove aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Aktiviteterne varierer tur for tur, men vores sommer-friluftsture inkluderer ofte vandring, mad over bål og kreative værksteder.

  Ture til vands

  Norden er spækket med snoede elve og vandløb. De kan nemt udforskes, så længe man blot medbringer det rette udstyr. Når du tager med os på friluftstur om sommeren, kan det meget vel være med en packraft i rygsækken. En packraft er en oppustelig båd, der med sine blot tre kilos vægt er super nem at tage med på tur.

  En anden måde at udforske Norden til vands på er via kano. På en kanotur oplever vi en af de ældste transportmuligheder til at opleve nordens uspolerede natur. Vi sætter selv tempoet og udforsker de små øer på vejen. En kanotur hen over sommeren giver også mulighed for fiskeri midt ude i de rolige søer.

  Vandring

  Der findes et hav af forskellige måder at vandre på. Blandt vores friluftsture i sommerhalvåret vil der stort set altid være en eller flere ture, som inkluderer vandring i sin egen forstand. Eksempelvis tilbyder vi fjeldvandring, hvor vi bevæger os væk fra stisystemerne og ud i det udfordrende terræn.

  Vi tager også gerne på bjergvandring i jagten på Nordens smukkeste udsigter. Søger du fart over feltet, så tag med os på trailløb, hvor vi i bogstaveligste forstand bevæger os over stok og sten i det betagende fjeld.

  Har du nogle spørgsmål?

  Har du nogle spørgsmål til vores friluftsture i sommerhalvåret ─ så er du mere end velkommen til at række ud til os. Det kan enten gøres ved at ringe på telefon: +47 465 23 617 eller ved at maile til info@nordiskfriluftskompani.no". Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den rette sommer-friluftstur til dig.