Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fodposer

Fodposer og bivuaksko

Udgivet af

Fodposer og bivuaksko

Pris: DKK 200,- pr sæt

Når du lejer dette sæt hos os, får du udleveret et par Helsport fodposer og Helsport bivuaksko.

Fodposerne kan enkelt strammes til og passer over alle typer sko, og er perfekte at trække på, når man skal sidde i en camp og det er dyb sne. Fodposerne er lavet i kraftigt åndbart bomuld med såler af slidstærkt og vandtæt antiglid materiale.  I tillæg kan de bruges uden sko og det er her bivuakskoene bl.a. kommer ind i billedet.

Helsport bivuaksko kan bruges både inde og ude. Thermoguard fiber sørger for at de er varme, mens sålen holder fugten ude. Kombineret med fodposer giver disse et dejligt hvil til dine fødder fra dine skistøvler på længere skiture med overnatning ude. Samtidig fungerer disse bivuaksko rigtig godt alene som sutsko, når man fx er på hytte til hytte tur.

Begge dele fås i 3 størrelser, 37-41, 42-46, 47-50.

Vi har valgt at have netop dette sæt til udleje, da vi gennem flere års erfaring, er kommer frem til, at det kan øge kvaliteten af overnatningsture væsentligt for vores gæster, når deres fødder kan komme ud af skistøvlerne om aftenen. Samtidig kan det virke som en stor investering, hvis man ikke ved om man er til vinterfriluftsliv, så ved at leje dem ud, får alle en mulighed for at nyde sættets evner.