Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

helsport_trollheimenxtrem_2_web

Vintersovepose

Udgivet af

Vintersovepose inkl. lagenpose

Pris: DKK 500,-

Når du lejer en vintersovepose her hos os, så får du en Helsport Trollheimen X-trem udleveret.

Grunden til at vi har valgt netop denne vintersovepose, er at den har en god varme-til-vægt-ratio i forhold til at være en fibersovepose. Soveposen har en komfort temperatur på -25 grader til mænd og -16 til kvinder og vejer omkring 3 kg. Modellen er isoleret med vandafvisende Helsport Thermoguard og pasformen sørger for at minimere kuldepunkter i soveposen, så du kan få en god nats søvn. Som udlejningssovepose har vi bevidst valgt at gå med en fibersovepose, frem for de noget lettere dunposer. Dette har vi bl.a. gjort ud fra, at vi her får en mere slidstærk og begyndervenlig sovepose, som nemmere tåler fugt. Samtidig lejes denne sovepose ofte ud på ture med pulk og her er vægt ikke afgørende.

Udover at hætten kan strammes godt ind, så er der indvendigt mulighed for at stramme soveposen til omkring halsen, for at minimere varmetabet. I fodenden er posen beskyttet af et vandtæt lag stof, så du skal ikke bekymre dig om våde fødder, skulle soveposen røre ved teltdugen.

Soveposen vejer 2,94 kg og passer til personer op til 185 cm. Når du lejer en sovepose hos os, følger der en lagenpose med. Denne skal alle vores gæster bruge, for at beskytte soveposen mod snavs og dermed opretholde soveposens levetid. Som bonus giver denne lagenpose også lidt ekstra varme.